Kouzlo křupavých a chuťově vyvážených amerických brambor se skrývá ve směsi koření a správné teplotě při pečení
Removar
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 7 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 9 hodinami
7. 9. 2012 16:42
6. 9. 2012 17:39
uvažuji o koupi removaru. Ale...nemůžu se nějak rozkejvat, jestli jooo, či néééé.
Je to jako remoska, je to levnější o polovinu a hranaté. Ale i tak?? Jsme čtyřčlenná rodina, myslíte si, že se to vyplatí?
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/removar
Co si o tom myslíte? Za názory děkuji.