Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
1. 11. 2012 09:13
1. 11. 2012 09:10
1. 11. 2012 08:53
1. 11. 2012 08:45
autor: Eliza vloženo: 01. 11. 2012 08:15:27 nahlásit smazat reagovat Jenom si dovolím malé vysvětlení - když někdo napíše "nebo budu muset začít přemýšlet o ...", znamená to, že přemýšlet zatím NEzačal a tudíž si to ani nemyslí. Jsem velmi hrdá na svoji zemi, lidi a historii a myslím, že to zřejmé z mých fotoalb i komentářů na různých místech. Ovšem pátrání po stejných receptech na internetu zavání praktikami bývalých uličních výborů.
autor: hanahcotton vloženo: 01. 11. 2012 07:39:32 nahlásit smazat reagovat Přesně takto se recepty dostávají do Top 10
Nesmyslné diskuse, kdy stačí přiložit polínko a už to vře .....kdy postřelené husy nejvíc hejhají - kdy moudra i urážky létají vzduchem - někdo se zlobí a jiný se směje. Tak já jdu raději vařit a budu se radovat z toho, že rodině chutná....
autor: Nonya vloženo: 01. 11. 2012 03:44:46 nahlásit smazat reagovat Jej Chamrode asi vam budem musiet zacat vykat, stavate sa znamym ked vas kopiruju , v anglictine sa povie "Imitation is the highest form of flattery" ( imitacia je najvyssi stupen lichotenia ).Pohybujem sa v odbore kde sa to robi bezne , ked je to daaky maly tajtrlik co sa na daco hra tak ho nechame na pokoji ale pozorujeme ale ked sa znazi robit z toho peniaze ,tak ma na hned na krku nasich pravnikov
autor: yanull vloženo: 31. 10. 2012 23:46:04 nahlásit smazat reagovat Jana Remkova:Jani, také jsem si na to vzpomněla, ale ty jsi to napsala dříve. Myslím si tedy, že by se tu měla dodržovat jistá pravidla a nevím, proč by to jednou mělo vadit a podruhé ne a dokonce se tu lidem za to podsouvá udavačství, tak to je hodně silná káva a raději to nebudu ani komentovat
autor: aaadobromila vloženo: 31. 10. 2012 23:30:38 nahlásit smazat reagovat Jana Remkova: A u kterého receptu? Jestli se smím ptát...
autor: Jana Remkova vloženo: 31. 10. 2012 23:24:39 nahlásit smazat reagovat Eliza: Neber to taky osobně, ale nebylas to právě ty, co se nedávno hodně zlobil, že ti někdo ukradl recept a prezentoval ho jinde? Já jsem teď spíš na tvé straně, protože mi nevadí, že mi někdo vezme recept-stejně mám většinu z internetu, co si budeme povídat. Vadí mi pouze, když mi to někdo vezme i s fotem, jinak jsem v klidu. Ale není to tak dlouho, co to právě tobě hodně vadilo.
autor: aaadobromila vloženo: 31. 10. 2012 23:17:39 nahlásit smazat reagovat Chambord: Určitě máš také pravdu. Je pravda, že je třeba přihlížet k tomu, že někdo recept bere tak vážně, jako jiný třeba něco pro něj podstatnějšího. To je fakt! Pro mě osobně jsou recepty a vaření milá nutnost, která mě baví ve vztahu k rodině ruku v ruce, když jim chutná, jsem ráda...ale život stavím na jiných základech... Proto možná tomu tady někdy nerozumím..
autor: monika17 vloženo: 31. 10. 2012 23:10:35 nahlásit smazat reagovat Eliza: No tak nevím, jestli umíte číst, jízlivost od REBEKY žádná nebyla, vztahovačná též nebyla. Ona nepsala v jednotném čísle a totéž si myslím i já Mějte hezkou noc
autor: Chambord vloženo: 31. 10. 2012 23:07:02 nahlásit smazat reagovat aaadobromila: Je jedno, jestli jsme autory do zmrzlinového tvaru zakrouceného lejna, nebo jsme napsali knihu, případně natočili film. Každopádně člověku, který stojí za vznikem čehokoliv pro ostatní alespoň zajímavého, když ne přínosného - a teď se nebudu bavit o vynálezu telefonu, nebo morseovky, ale o běžných věcech, za nimiž stojí jeho práce, jeho myšlenky, jeho pohled na svět - nemůže být právo upíráno jeho autorství, byť by se jednalo o jednu hloupou větu. Krádež básně, knihy, filmu, vynálezu je v principu úplně stejná jako krádež fotografie, obrázku, věty, která je kýmsi vyřčena a ač třeba nemá valnou hodnotu, nelze mu upřít právo autorství. Otazníky se nikoho nedotýkáš a že existují lidé, kteří disponují dávkami sebevědomí? Ale tak je přeci postaven náš svět, aby fungoval...
autor: Jana Remkova vloženo: 31. 10. 2012 23:04:30 nahlásit smazat reagovat rebeka: A napsal to někdo adminům??
autor: aaadobromila vloženo: 31. 10. 2012 22:47:23 nahlásit smazat reagovat Tyjo, Chamborde, Ty máš na ty "diskuze" pech, viď?
autor: yanull vloženo: 31. 10. 2012 22:34:46 nahlásit smazat reagovat To, že se někdo chlubí cizím peřím, mi přijde hodně trapné a nevím, co si tím dokazuje. Čechrá si své ego za to, že někomu zkopíruje jeho jídlo? Podle mne jsou tito lidé k politování, protože si sami nic pořádného uvařit neumí, tudíž si na tom ani nepochutnají, v kuchyni jim to nevoní a u této levárny můžou žmoulat jedině tak suchý rohlík, což jim přeji.
Myslím si, že každého autora receptu by naštvalo, kdyby jiný člověk jeho snahu vydával za svou a s udavačstvím to nemá vůbec nic společného.
autor: aisha vloženo: 31. 10. 2012 22:33:44 nahlásit smazat reagovat Vynatek z obecnych podminek techto stranek:
3.4 - Provozovatelé stránek neručí za porušování autorských práv při přidávání receptů uživateli.
3.5 - Provozovatelé mohou využít veškerý obsah stránek včetně receptů a fotografií k propagaci portálu, zajistit tištěné verze a dále je šířit.
Jinak lidi, mejte rozum. Snad se tu nebudete hadat, napadat a urazet. Kazdy ma jiny nazor. Nekomu kopirovani receptu vadi, jinemu je to jedno. Co trocha respektu a pokory?
autor: spagetka vloženo: 31. 10. 2012 21:16:46 nahlásit smazat reagovat Dotaz na daný web zasílám adminům, tak už toho nechte, podle mne jde skutečně o nějaké napojení a ty emoce jsou zbytečné, jinak já osobně to neberu jako čmuchání, ale že mě to zajímá, to snad trestné není, když mi někdo řekne, jak to je, řeknu fajn dík za vysvětlení, ale nebudu nikoho urážet a obviňovat ze špiclování. Prostě jsem zvědavá, toť vše.
Pokud tam nelze psát komentíky, tak to určitě není běžný kopírující web, protože zasahovat tam nejde a nenajdete ani kontakty. Ale to už admini vysvětlí, tak zatím toho nechte, dokud se oni nevyjádří. Děkuji i za ně
autor: Danca vloženo: 31. 10. 2012 21:16:41 nahlásit smazat reagovat Chambord: moc lákavé papání Sice kalorická bomba, ale asi neodolám a udělám...
autor: drahulin vloženo: 31. 10. 2012 21:13:35 nahlásit smazat reagovat Já tedy za slídění a udávání nepovažuji to,když někdo zkopíruje cizí recept a vydává ho za svůj a ten autor na to upozorní.To snad by se měl stydět ten, co ten recept zkopíroval.
autor: Danca vloženo: 31. 10. 2012 21:13:17 nahlásit smazat reagovat Tyyy jooo, tady to dneska vře! Lidi, mějte rozum, copak není toho handrkování všude dost??, Uvařte si nějakou mňamku a nechte tyhle žabomyší spory politikům!
autor: barča (neregistrovaný/á) vloženo: 31. 10. 2012 21:12:26 nahlásit smazat reagovat přesně ty výbuchy emoci sedía pěkně to bouchlo
autor: aaadobromila vloženo: 31. 10. 2012 21:10:04 nahlásit smazat reagovat Každý máte nějakou část pravdy. Všichni. Ale víte co já nechápu? Kde berete pořád chuť a čas se hrabat a vyhledávat na netu a řikat o nějakém porušování autorského práva.. Copak jste někdo autorem knihy, filmu, či něčeho významného? Pro boha, vždyť se tu jednáj jen o normální recepty, které jste vymysleli, uskutečnili, nafotili a uveřejnili... Kde máte nějakou autorskou smlouvu či dohodu? Na co si to tady lidé hrají? Na celebrity snad? Na umělce snad? Na kuchařskou elitu země české? Kde se ve Vás vlastně bere ten pocit nenahraditelnosti a jedinečnosti, to nezměrné sebevědomí? Dotkla jsem se Vás? No ona raněná husa vždycky křičí... Celý internetový svět je divný...ale tady to prosím pěkně platí stonásobně.
autor: Eliza vloženo: 31. 10. 2012 21:08:07 nahlásit smazat reagovat Chambord: Formulace uvedená slovy "nebo fakt začnu přemýšlet" není označení národa, jak píšete. Mně skutečně nemusíte nic vykládat, svoje názory jsem předestřela dávno před Vašimi. Je mi pouze trapně za zdejší praktiky - slídění a donášení. Své vlastenectví jsem několikrát vyjádřila dávno před Vámi a nejen slovy. Jen se nechci za příslušníky svého národa stydět. Nemyslím významné osobnosti, ale běžné lidi, se kterými se lze setkat i zde. Omlouvám se za svůj příspěvek, jehož část se netýká vaření.
autor: rebeka vloženo: 31. 10. 2012 21:00:06 nahlásit smazat reagovat nofrona: ne.. aha.. takže sopka, pravíš to už jsem někde slyšela.. o sopkách.. takže JÁ jsem soptík, joo
Chambord: promiň, už mizím.. nepatří to k receptu, a já se Ti omluvuji a již ustupuji
autor: nofrona vloženo: 31. 10. 2012 20:56:19 nahlásit smazat reagovat rebeka:posloucháš F1? V horoskopu na tento týden je pro všechny výbuchy emocí Tak to bouchlo
Chambord:
autor: Chambord vloženo: 31. 10. 2012 20:54:33 nahlásit smazat reagovat Eliza-PORADA: Ano, lidé čmuchají, myslím si, že má pravdu spagetka a uvedený server, kde jsou kuchařské výtvory z této stránky je zřejmě napojen na ten zdejší. Třeba nám k tomu něco admin sdělí. Jinak tím, že jste náš národ označila za udavačský, jste dle mého mínění plivla do obličeje všem vědcům, umělcům, režisérům, spisovatelům, sportovcům a dalším osobám, kteří se zasadili o věhlas této republiky, jež šířili věhlas naší země, aniž by se mohli sami nazvat udavači a kolaboranty, disidentům, kteří strávili mnoho let v komunistických žalářích a v neposlední řadě slušným lidem, co dokázali žít v tomto režimu a přesto jejich páteř zůstala rovná. Omlouvám se za svůj příspěvek, jehož část se netýká vaření, ale musel jsem reagovat. Tomáš Mika
autor: rebeka vloženo: 31. 10. 2012 20:50:21 nahlásit smazat reagovat Eliza: tak promiň, ale já se mrkla na ten odkaz od Porady, a tam fakt byly všechny recepty z TOPek, což se mi zdálo býti divné.. toť vše
autor: drahulin vloženo: 31. 10. 2012 20:50:13 nahlásit smazat reagovat Eli,tak teď nevím jestli jsem tě správně pochopila.
autor: Eliza vloženo: 31. 10. 2012 20:45:40 nahlásit smazat reagovat rebeka:Nebuď vztahovačná - a nebo si to vlastně přeber, jak chceš. Tvoji jízlivost nechápu, nepsala jsem nic Tobě osobně.
autor: rebeka vloženo: 31. 10. 2012 20:40:16 nahlásit smazat reagovat Eliza: jsi hodná, že nám, nevědoucím, poradíš, co máme studovat hezký večer
autor: Eliza vloženo: 31. 10. 2012 20:34:14 nahlásit smazat reagovat To jste někdo čmuchal na internetu a přišel na tento kardinální přestupek... Já se musím smát a skutečně nechápu, že Vás to furt baví...
Internet je studnicí všemožných informací, zkuste někdy číst něco jiného, než ty jednotvárné kuchařské weby... Nebo fakt začnu přemýšlet nad tím, že jsme udavačský národ (a lidi to tu baví pořád...shánět kompromitující důkazy, než aby vytvořili něco svého, nového) a protože elitu národa vyvraždili Němci za poslední války, zbyli jen ti kolaboranti, udavači a mlčoši... Je mi z toho smutno, jaký jsme divný zbytek národa - a projevuje se to i zde v tom udávání...
autor: rebeka vloženo: 31. 10. 2012 20:17:37 nahlásit smazat reagovat spagetka: aha
autor: rebeka vloženo: 31. 10. 2012 20:17:08 nahlásit smazat reagovat nofrona: adminům to nevadí
autor: nofrona vloženo: 31. 10. 2012 20:03:52 nahlásit smazat reagovat rebeka:Jsou tam všechny recepty z topek jak jdou za sebou a to do písmenka
autor: spagetka vloženo: 31. 10. 2012 19:51:13 nahlásit smazat reagovat rebeka: rebi, mi to připadá, že to nějak patří k topkám, rozklikni v archívu cokoli a je to jen z topek, komentíky přitom nejsou povoleny, to mi fakt přijde, jako naše, ale admini to určo vysvětlej
autor: Chambord vloženo: 31. 10. 2012 19:26:41 nahlásit smazat reagovat Porada: Váš odkaz je důkazem toho, že mi recept někdo zcizil. Datum zadání na avizované stránce je dnešním datumem a vzhledem k tomu, že je recept zkopírován a já jsem jeho autorem, považuji to za porušení mých autorských práv. Pizza Albori je sice běžně dostupná v pizzeriích, já jsem však pracoval pouze na základě vizuální a optické zkušenosti s touto pizzou. Jsou dvě možnosti. První možností je bezostyšná krádež DOSLOVNÉHO receptu a druhou otevřená provokace proti mé osobě. Požádám admina o zohlednění časové linky v případě zveřejnění mého pokrmu a obrátím se i na admina avizovaných stránek s žádostí o totéž, případně o zveřejnění IP adresy. Každopádně děkuji za upozornění. Tomáš Mika
autor: Porada (neregistrovaný/á) vloženo: 31. 10. 2012 18:48:42 nahlásit smazat reagovat Chamborde, podívejte se prosím na přiložený odkaz.Toto není namířeno proti Vám,ale je tam spousta receptů ze zdejších stránek, Vaše, Andrea1974 adalší.Nevykrádá někdo recepty odtud?
www.recepty.mzf.cz/pizza-albori/
Předchozí 1 … 3 4 5