Oblíbená moderátorka Laďka Něrgešová válí v kuchyni: Takhle fantastické houskové preclíky peče
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 10 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 7 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 7 hodinami
29. 11. 2012 11:24
29. 11. 2012 08:11
29. 11. 2012 07:58
28. 11. 2012 21:56
Pokud se mi dostane do ruky, tak zkusím. Ale nikdo ji u nás nepěstuje. Ale náhoda je blbec že jo...
18. 11. 2012 09:34
15. 11. 2012 20:05
To zní moc dobře. K tomu domácí chlebík... Mňam, manžel pálivé miluje, chilli mám přímo z Itálie a z Řecka. To někdy zkusím, ale ne na oslavu, bo děda pálivé nejí Kolikrát jen kroutím hlavu nad tím, co všechno nejí, nejradši bych to neřešila a upekla jen tak kuře a pojez, ale ráda zkouším nové věci a hlavně na oslavě se chci "vytáhnout"
15. 11. 2012 13:21
Je to hovezi na nudlicky, osmahle prudce na oleji, nasledne maso vyndam, prikrupnu oleje a dam cibule na jemno a zasmahnout. Zaliji to dvemi lahvickami Cikanske omacky(jsou dobre vychucene) a pridam jeden stredni protlak. Sul, pepr, trochu chillie podle ocelovosti pusy. Trochu vody, asi pul hrnku a dusit do mekka. Nakonec dochutit podle potreby soli. Ten u nas vzdycky jde. K tomu domaci chlebik
p.s.je to samuraj podle mejch uprav, kazdej ho vetsinou dela po svem
15. 11. 2012 12:34
Díky, u nás se dýně nejí, ani nevím proč
Více druhů masa by nemuselo být špatné a co se nesní, tak se dá odpoledne na mísy spolu s řízečkama - samozřejmě každé zvlášť
srettka
To teda nezávidím U nás je problémový děda.
Ten samuraj je co? Jako čína? S krůtou netuším, jestli bych u dědy uspěla. Tu zas až tak moc nemusí manžel. Ale já ji ráda mám Jenže se nesmím ohlížet na sebe
spagetka
Taky se nenudíš, jak tak koukám
Já jsem bezdětná a manžel nejradši sladké, tak naštěstí nic takového neřeším Jen prskám, když jím druhý den za sebou sladké jídlo, to já radši masový či nemasový oběd a pak sladkou tečku Sladký oběd jen občas
15. 11. 2012 07:59
15. 11. 2012 07:38
Co samuraj? To je takove vdecne jidlo na oslavach a kazdej si jej rad da. A klidne i s chlebem. Ryze se neboj. Vody 2x tolik, co ryze a jak zmizi pri varu voda, tak ochutnavej, az ti konzistenci bude chutnat a je hotovo. Vetsinou se nahore na ryzi utvori pupiky a byva hotova
Nebo upec nejakou barevne naplnenou masovou roladu s bramborem, nebo mensi kruticku, pekne s nadivkou
14. 11. 2012 21:49
14. 11. 2012 17:42
Díky, zelí jsem dělala minule, tak chci změnu
Maso se zeleninou ten "nepapánek" snese, takže by se to mohlo nějak udělat dohromady. Knedlíky si vařím sama.
14. 11. 2012 17:29
Samostatně dušenou zeleninu (mrkev, petržel, hrách, paprika, atd, atd), samostatně dušené sladké nebo kysané zelí a přílohu šťouchané brambory, kynutý nebo bramborový knedlík, rýži nebo těstoviny. A můžeš nabídnout samozřejmě i míchaný zeleninový salát čerstvý.
Uděláš od každého přiměřeně a může si vybrat každý, na co bude mít chuť, zavděčíš se všem a nevidím to nějak pracné. Knedlíky, pokud neděláš, můžeš koupit.
14. 11. 2012 17:25
Řízečky budu mít odpoledne na mísách
14. 11. 2012 17:22
Polévku si pořeším, asi nějaký brokolicový krém s krutonky či něco podobného, problém je spíš další chod Představu právě nemám, proto jsem sem napsala Asi nějaké maso se šťávou či jemnou omáčkou, ke kterému se hodí v podstatě jakákoli příloha včetně rýže, kterou se budu muset naučit. Už jsem narazila na hovězí na žampionech, to se mi zalíbilo, ale ještě přemýšlím. Chci něco, u čeho můžu nabídnout více druhů příloh.
1 2 Další