Kde jsou v Praze nejlepší smažáky? Nadchla nás obyčejná hospůdka na Vinohradech, smažák za 159 Kč byl boží
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 13 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 10 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 10 hodinami
14. 11. 2012 17:14
14. 11. 2012 14:29
14. 11. 2012 13:19
14. 11. 2012 13:16
čeká mě narozeninová oslava a lámu si hlavu nad tím, co uvařit na oběd, problém je v jednom členu rodiny, ten téměř nic nejí a musím to přizpůsobit tak, aby všem chutnalo. Jí relativně hodně druhů masa - vepřové, kuřecí a hovězí ( a to ne všechny části ) - ale takové ty "doplñky" - různé salámy a tak - nejí a nechává to na talíři. Předminule jsem dělala závitky a plno toho zůstalo na talíři. Další rok jsem dělala kuře ala kachnu, to snědl, ale nerada opakuju jídla na oslavách. Ráda bych uvařila něco slavnostního, ale aby k tomu nebyla příloha rýže, málokdo má rád mou tvrdou rýži ( jedině že bych se ji naučila správně uvařit ) a omáček se mírně bojím, i když normálně je vařím, ale just na oslavu se nepovede... To by musela být superjednoduchá Problém bývá v zahuštění. A aby to nebylo těžké na žaludek, předtím bude polévka ( tu taky musím vymyslet, vývary na oslavách zásadně nevařím, dělám spíš různé krémové) a pak kopec sladkého.
Takže se ptám, napadá vás něco? Ostré - pikantní to být taky nemůže. Svíčková by asi taky nešla, i když ta moje není těžká na žaludek, každému se do chuťové noty nestrefím - někdo radši sladší, jiný kyselejší atd.
Předchozí 1 2