Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak na červenou řepu

No vidíš, to je dobré vědět:-O:yes:, taky mi vadí, když je všechno červené:-((

tejaja: já to nevytáhla:-O:-O viděla jsem to v diskuzi
waster : tento se tam objevil, nic u toho, tak jsem tam, baba zvědavá vlezla, a hle.. taková suoper věc;-):yes::-K

:-D:-D:-Drebeka: jééé, odkiaľ si to vytiahla ? ;-) Už som zabudla, že som to tu písala, ale je to pravda, napr. na guláš samoprve opražím na oleji cviklu, až potom pridám zemiaky. Ono to do ružova bude,m ale nebude to totálne červené, že nerozoznáš cviklu od zemiačka ;-)

tejaja::-O:-O to je super vychytávka:yes::yes: díky moc:-);-)

Jestli používate řepu do guláše, salátu a pod, obalte ji po nařezání nejprve v trošce oleje, pak dejte ostatní přísady. Nebude vše zabarveno na červeno.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek