I polévka může být osvěžující
Jak obarvit bílou čokoládovou polevu?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, 25. 11. 2024 18:18
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 4 hodinami
„Příjemný večer všem. U nás kuře na medu s rýží a také…“ Nadja, před 4 hodinami
17. 12. 2012 14:48
5. 12. 2012 14:29
5. 12. 2012 11:25
Proto jsem přidala do rozpuštěné čokoládové polevy více bretonu, ale barva polevy se nezměnila . A co je nejhorší, od bretonu (potravinového barviva) měla příšernou hořkou chuť .
Proto jsem se rozhodla pro druhý pokus.
Ve vodní lázní jsem rozpustila novou čokoládovou polevu (bílá čokoláda + Iva) a v několika kapkách vody rozpustila červený breton, který jsem přidala do rozpuštěné čokoládové polevy. A ejhle, čokoládová poleva se zabarvila do červena . S velkou radostí jsem začala barvit mé berušky . Jenomže postupně mi začala poleva docházet, tak jsem do ní přidala Ivu, bílou čokoládu a vše dala na chvíli zahřát do vodní lázně. Protože po přidání bílé čokolády měla poleva růžovou barvu, tak jsem do ní přidala trochu červeného barviva rozpuštěného v několika kapkách vody. Jenomže z tekuté polevy se mi stala hustá hmota , taková pasta. Tuk se oddělil a v misce jsem měla červenou pastu hořké chuti. Chybělo mi dobarvit asi 5 berušek. Již na to kašlu. Ale ptám se, jak do budoucna obarvit bílou čokoládovou polevu? Chtěla bych například z lineckého těsta udělat mochomůrky.