Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra
Jak na pizzu, aby při pčení nevytékala štáva
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, 25. 11. 2024 18:18
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 4 hodinami
„Příjemný večer všem. U nás kuře na medu s rýží a také…“ Nadja, před 4 hodinami
30. 12. 2012 16:49
K teplotě-čím vyšší, tím kratší doba pečení, to si určitě vychytáte.
Těsto vydrží v lednici cca 3 týdny až měsíc,nebo si můžete předpéct korpusy, nechat na mrazáku a brát dle potřeby.Držím palce
30. 12. 2012 12:53
30. 12. 2012 12:51
29. 12. 2012 23:32
Jaro a léto pečeme pizzy v grilu na dřevěném uhlí,mnohem lepší chuť. Už se blíží pecím na dřevo.
Čím vyšší teplota, tím lépe.Profi pece mají rozpětí 350 - 500 stupňů. Hodně štěstí při pečení a doporučuji opustit těsto z Billy a dělat doma.Dobrá těsta najdete i na zdejších stránkách.
29. 12. 2012 20:28
29. 12. 2012 19:57
29. 12. 2012 19:55
29. 12. 2012 16:16
28. 12. 2012 11:47
27. 12. 2012 18:51
27. 12. 2012 17:27