Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

To, či ono použití

Jani:-K já zkoušela sádlo v obojím, ale aby byly škvarky z PH doškvařené, musela jsem ještě přidat času na silnější výkon a pak zase nebylo sádlo dokonale bílé..... v pekárně na program marmeláda, který zapínám 2x je to bez problémů.Já se tedy přikláním k pekárně!! A silikony ?? Marmeláda je taky vroucí....tak ani sádlo by jim snad nemělo uškodit;-)

Zdenka1+Yanull, moc vám děkuji a jdu se s tím nějak popasovat;-)

Bibinko:-K, stejně jako Zdenička jsem vyzkoušela obojí. Po nabytých zkušenostech se přikláním k PH a pak doporučuji dodělat na keramické pánvi s troškou mléka. Jestli nemáš keramickou, tak klidně na teflonové nebo jiné:-p.

Bibinka:dělala jsem obojí. V PH je sádlo velmi dobré, ale škvarky se musí dosmažit na plotně. V DP nemusíš nic přendávat, ale prý se ničí silikony. Tak si vyber:-).

Bibinka:Jani, až se vrátí Simča, zeptej se jí, ona vařila v obojím, a mám dojem, že snad říkala, že jsou lepší z pekárny

Mám dotaz, zkoušel někdo z vás dělat škvarky v Domácí pekárně a v Pomalém hrnci:-?zajímalo by mě, v čem jsou lepší:-?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek