Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

pudinkovy krem

diky za odpovedi:-) zaslehala jsem ho do masla a super...poprve a nezdrcl se,tak jsem rada...:-))

Pavla: Já to tak dělám celkem běžně, když peču třeba mraky, ale i do jiných řezů. Máslo nesmí být úplně studené, musí být v pokojové teplotě a musíš použít výkonný elektrický šlehač. Jinak se to zdrcne. Ale počítej s tím, že krém nebude tak nadýchaný jako když ho děláš klasicky. Do dortu nebo rolády nebo na zdobení bych ho takhle nedělala, je docela tekutý ;-)

Pavla: já mám zase zkušenost, že se nic nestane.
Nedělávám ho často, protože mám raději ten, kdy se nechá pudink vychladit a potom se zašlehá teprve do másla, krém je nadýchanější.
Je tady ale několik receptů s tímto krémem, nemám čas prohledávat, ale např.tadyhttp://www.toprecepty.cz/recept/2985-pudingovy-rez...

moc bych ti to nedopručovala, srazí se na vločky díky rozdílným teplotám, pudink bude určitě teplejší než máslo. pudink zkus chladit ve studené vodě - dej kastrůlek do jiného a míchej a míchej:-D za chvíli to je. a nejdřív našlehej máslo s trochou cukru a pomalu zašlehávej vychladlý pudink, je to lepší

Ahoj, chci udelat pudinkovy krem na cupcakes a zajimalo by me, jestli muzu to tepleho (ne horkeho) pudinku dat maslo misto abych cekala do vychladnuti a zaslehavala ho tam? hlavne, aby se mi to nezdrclo:-S Kdyz to bude chladnout,tak to stejne ztuhne, ne?:-?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek