Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trouba na plyn

tejaja:děkuji všem za rady , skusim a pak napíšu :-K

spagetka:taky přemýšlím že se jí zbavim,:-8

Anna Kocikova:no to mi radila i kamaradka tak skusim, diky:-))

Maria Konyova: Na dno trouby starý plech a do něho dát vrstvu soli. Tak 1 až 2 kg. 2 x je dobré péct třeba maso a pak až moučníky. Sůl je totiž ze začátku trochu cítit, můžeme ji mít v troubě i pár měsíců. Je to rada od mé tchýně :-)

Jak já jsem šťastná, že mám už jen elektriku a plynu v troubě jsem se zbavila, měla jsem tentýž problém...

Maria Konyova: mali sme kedysi tiež plynovú rúru. A tvoj problém tiež. Vyriešili sme ho tým, že sme používali 2 plechy. Teda jeden plech alebo pekáč, v ktorom bol koláč alebo jedlo, a pod neho sme dali 1 plech prázdny.;-)

Maria Konyova:Tak přesně takového"žebráka"troubu mám i já:-S:-)):-))Mám malý,již už vyřazený pekáček,který vždy naplním vodou a ihned po zapnutí trouby ho šoupnu dospod:-)Zatím to funguje:yes:

srettka:dekuji za radu, skusim

Ja mivala takovy plech, ktery byl ve tvaru strisky(ohnuty po delce na pul tak v uhlu 45') Mela jsem ho pod rostem jakoby zaveseny pod nim a rozvadel teplo po troube. Nebo si davali dolu na dno rovnou tasku ze strechy, cihlu. Proste neco na dno, co to teplo trochu pribrzdi.
Ja mam zas ted troubu, co pece horem a ze zacatku, nez jsem si to ohmatla, jsem mela dost casto poradne zapeceno zvrchu:-))

Prosim může mi někto poradit ??? mám troubu na plyn, dost se mi priapuje i jídlo se spodu a i když něco peču, ví mi někto poradit?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek