Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parní hrnec Tefal

Holky, ještě chvíli pište a budu ho chtít taky :-D

Já mám taky Tefal. Dělám v něm kynuté knelíky houskové i ovocné, brambory fakt vůbec nesolím ani na talíři, zelenina je krásně křehká a uzeniny i samotné uzené maso jedna báseň. Zkus se ptát, pokud budu vědět, ráda poradím.

Já parní hrnec nemám, ale na jiném webu jsem viděla fotky, jak se v něm dělají kynuté knedlíky a prý super :yes:

Ten mám taky, je super na rýži(pokud tam máš nástavec na přípravu), luxusní je z něj i losos, stačí ho "podložit" bylinkami, úžasně jejich chuť nasákne(bylinky podle chuti-já dávám libeček, petržel nebo rozmarýn).Hodně dobré jsou v něm připravené brambory, jsou chutné i téměř bez soli a samozřejmě jakákoliv zelenina.Pokud si potrpíš na zdravé jídlo nebo musí někdo z rodiny držet jaterní dietu tak je to určitě fajn.

Dostala jsem pod stromeček parní hrnec,zkušenosti žádné,prosím podělte se o zkušenosti

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek