„Staročeský“ dezert povidloň je hitem i moderních cukráren. Jak jej dnes pečou na Šumavě?
LITÁ ZMRZLINA / NANUK - jak na to ???????
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Brusinky“ blooda, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 14 hodinami
8. 6. 2013 01:45
http://katy-kate.blog.cz/0905/recept-jak-na-ruzne-...
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=na...
6. 6. 2013 18:56
V minulých dnech jsem na toto několikrát narazil, bohužel všichni citují stejný text a odkazují se na nanuky Mrož, ale to je bohužel vše.
Pokud by mi někdo poradil, velice Vaši radu či recept uvítám ....