Jak na chlupaté knedlíky se zelím: Správné konzistenci pomůže rychlá práce a sádlo, radí prvorepubliková kuchařka Anuše Kejřová
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 12 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 15 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 11 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 12 hodinami
7. 10. 2013 13:01
Souhlas s Ivulinkou, květen je tak akorát, ještě nejsou prázdniny a dovolené a i počasí by mohlo být slušné - to už ovšem není v naší moci
Já tedy koukala na odjezdy v pátek (teoreticky), neb já díky té dálce bych přijela zas o den dřív jako v kromclu, aby se mi ta dálava vyplatila
7. 10. 2013 12:58
7. 10. 2013 12:42
7. 10. 2013 12:40
Do Trojanovic přijedu velmi ráda
7. 10. 2013 12:37
Jinak taky si myslím, že by bylo lepší uskutečnit setkání až v příštím roce, bude se to lépe připravovat s větší časovou rezervou.
7. 10. 2013 12:21
Jinak si myslím, že Hanka má pravdu. Teď se už začínají objednávat podniky pro firemní večírky na konci roku. Na jaře by to bylo asi vhodnější.
7. 10. 2013 12:16
7. 10. 2013 12:13
7. 10. 2013 12:03
7. 10. 2013 10:53
7. 10. 2013 10:37
Co takhle víkend 15.-17.listopadu? Na vánoční pečení je to ještě brzy, na gruntování taky, tak by to mohlo jít, ne?
7. 10. 2013 06:50
6. 10. 2013 19:36
6. 10. 2013 19:32
4. 10. 2013 10:06
http://www.lunchtime.cz/hotel-beskyd/
Předchozí 1 2 3 4 Další