Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy - šišky

no ja som prvykrat robila pred rokom a davala som lekvar dovnutra, paci sa mi to viac ako navrch. ale musim si zaobstarat tu striekacku, pretoze ked som vkladala dzem na surove cesto a potom vyprazala, tak okolo toho lekvaru, bolo cesto ako keby mokre ...nebolo to vobec nejake markantne, ale moja mamicka si to vsimla okamzite...:-S tu v mnichove maju na fiasiangovy sprievod uzasne uzasne krapfne...su plnene pudingom s prichutou sampanskeho, vajceneho likeru, burbonu, konaku a pod....nieco uzasne. no a moja dcera ta zas len z penou na vrchu chce...pridu teraz vo stvrtok k nam a ja sa neviem dockat...mam pocit, ze uz ani nedospim...

Helčo, pekný nástroj, ale asi zostanem pri klasike, teda lekvár navrch. Pretože ako sa poznám, pri prvom zahrýznutí by bol lekvár všade, len nie v ústach :-D:-D:-D Šičky s lekvárom vnútri vlastne u nás dostať len v hypermarketoch, ktoré si ich pečú sami, inak je vždy navrchu;-)

I doma si můžete nandat bleskově džem do koblih.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek