Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

JÍDLO

Sice jsem nejsem řezník, ale nejsem, ani kuchař, jen milovník jídla a vaření. Rád zkouším cokoliv, když je mi dovoleno nebo na mne vyžadováno. Můj tatínek v určitém období krize práce před světovou válkou, často pracoval u různých podnikatelů(pekař, švec, řezník, cukrář, na hospodě), kde byla zrovna práce se naskytla, seč byl vyučen jako automechanik. Ale uměl všechno a dobře. Bylo asi chvályhodné, že mne také vedl k určitým pracem a znalostem. ( zvláště kolem jídla) s přesvědčením připravit mne na případnou nutnou potřebu.Dnes uplatňuji získané poznatky a jsem tomu rád i když jsem se zprvu na taťku mračil.Dnes budu dělat pravý PREJT skoro jako při zabíjačce, ale doma v malém a se vším dostupným, jak surovinami, tak nástoji ( Ne do střv, ale do pekáče- Prejt je ale stejný). AŽ BUDE(zítra). Dodám recept a fotky.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek