Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„tara23: ten koláč vypadá na burek - prodává se i masový,…“ Nadja, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna, tara23: Buchty po ránu - díl "Vajíčka" z…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dobrý večer😀, já jsem dnes k obědu uvařila pikantní guláš a…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
2. 12. 2008 17:14
2. 12. 2008 16:23
2. 12. 2008 16:00
chlieb z celozrnnej múky je vždy hutnejší ako chlieb pečený len z pšeničnej múky. Ja vždy pečiem chlieb z 300 g hladkej pšeničnej múky, 100 g pohánkovej múky a 100 - 150 g buď celozrnnej alebo grahamovej múky. Pridávam 2 lyžice sušenej syrovátky. Pečiem na KLASIK-u. Používam výdy 1/3 kocky čerstvého droždia a chlie je výborný, nie hutný. Ale tiež som mala sprvu kadečo, čo sa mi nepáčilo Vložím recept.
2. 12. 2008 14:07
Peču chleby s živým droždím,přidávám do každého žitný kvásek (už ho mám víc,než rok starý ), chlebík pak dýl vydrží vláčný a nedrobí se při krájení.
Kvásek vlastně přidávám i do směsí, které občas kupuju v Lídlu. Chleba je víc nadýchaný a lehký.
2. 12. 2008 13:15
1. 12. 2008 21:55
1. 12. 2008 20:43
1. 12. 2008 20:29
1. 12. 2008 19:40
1. 12. 2008 19:24
ja totizto neviem ci dobre rozumiem, co je spaldova muka.....ja si myslim, ze spaldova je chlebova muka....obdobia muky hladkej..myslim, si pspravne?
1. 12. 2008 19:09
1. 12. 2008 19:04
no a co som sa naucila ako prve...nepouzivat hotovu sypku zmes. moze tam byt cokolvek napisane, ze to ma v sebe uz drozdie, ze je to idealny pomer....neviem...nemam s tym dobru skusenost. a tu je ten prevodnikhttp://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=116
1. 12. 2008 18:45
1. 12. 2008 18:30
1. 12. 2008 17:57
Předchozí 1 … 36 37 38 39 40 … 49 Další