Majonéza patří nejen na hranolky. Tuto geniální omáčku si oblíbil už kardinál Richelieu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„tara23: ten koláč vypadá na burek - prodává se i masový,…“ Nadja, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna, tara23: Buchty po ránu - díl "Vajíčka" z…“ Nadja, před 5 hodinami
„Dobrý večer😀, já jsem dnes k obědu uvařila pikantní guláš a…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
13. 11. 2008 21:35
13. 11. 2008 17:41
13. 11. 2008 12:13
domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3919
Jo,a když je peču na plechu,nechám je nejdřív nakynout (stačí necelá hodka),pomažu rozšlehaným vejcem,popř.posypu plátkama mandlí a vložím do trouby vyhřáté na 170°C (horkovzduch).Po 5-10min pečení zmírním na 150°C a dopeču.
13. 11. 2008 09:51
moj manzel by jedol taketo veci od rana do vecera.
13. 11. 2008 08:48
13. 11. 2008 07:34
Vánočku dělám podle svého receptu,chutná jako ta z obchodu a my z toho máme radost,protože ji milujem a v obchodě je děsně drahá....peču ji v troubě,dva kusy vedle sebe,dá se i dobře mrazit.A když se mi nechce motat,upeču z tohoto těsta v pečce hranatý mazanec
12. 11. 2008 18:43
12. 11. 2008 07:44
Jediné,nač při pečení ze směsí dát pozor,je množství vody.Na půlkilo směsi místo doporučených 350ml dát jen 280ml.Jinak z toho bude ušák
12. 11. 2008 06:37
10. 11. 2008 07:56
7. 11. 2008 07:07
7. 11. 2008 06:10
6. 11. 2008 15:23
6. 11. 2008 14:56
6. 11. 2008 14:29
Předchozí 1 … 38 39 40 41 42 … 49 Další