Letem masovým světem: Jak v obchodě bezpečně poznat čerstvé kuřecí maso? Všímat si musíme vůně, barvy i obalu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 2 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
24. 11. 2016 15:40
Můj je recept na kynuté Majolkové® těsto https://www.toprecepty.cz/recept/19727-kynute-buch...
24. 11. 2016 15:27
19. 11. 2016 16:42
Třeba tahle se mi povedla jen jednou, aby byla krásně žlutá. Ale i přesto jí dělám dál, protože chuťově nemá chybu
19. 11. 2016 16:41
19. 11. 2016 16:39
19. 11. 2016 16:39
17. 11. 2016 19:05
17. 11. 2016 17:09
17. 11. 2016 15:58
v1_599486191.jpg
17. 11. 2016 15:52
17. 11. 2016 15:50
17. 11. 2016 14:40
17. 11. 2016 13:46
Věnec-kynuté těsto ze šlehačky. Z tohoto těsta se mi vánočka vždy podaří - nerozjíždí se.
17. 11. 2016 13:34
17. 11. 2016 13:31
1 2 Další