S Tesco Clubcard zákazníci průměrně ušetří až 30 % na každém nákupu
Vaječný bílek - čím ho lze nahradit
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 21 hodinami
17. 2. 2018 12:21
Lze ho asi dávat do těsta, dělat z něj pusinky http://www.veganotic.cz/clanky/285-veganske-pusink..., i dort Pavlova https://www.toprecepty.cz/recept/55908-vegan-pavlo....
16. 2. 2018 22:34
13. 2. 2018 13:18
13. 2. 2018 11:32
Také chodíš k Flo? Baví mě její povídání, i recepty jsou fajn.
11. 2. 2018 12:48
10. 2. 2018 17:43
http://hobby.instory.cz/1918-znate-aquafabu-perfek...
V tomto článku se píše, že stejnou pěnu (sníh) jako z bílku lze vyšlehat i z vody, která zbyla po uvaření cizrny (je nutno zredukovat její množství asi o čtvrtinu) nebo z neslaného nálevu z konzervované cizrny, příp. lze použít i vodu z jiných luštěnin.
Tři lžíce této vody z vařené cizrny v receptech nahradí jedno vajíčko, dvě lžíce jeden střední bílek. Pokud chcete sníh, jednoduše ušlehejte.
- - - - - - - - - - - - -
Článek mne zaujal, ale nezkoušela jsem to.