Dopřejte si bramborák bez žlučníkového záchvatu! Jde to, jen vědět, jak na to
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Poděkování “ houba, před 10 hodinami
„Marokánky“ Veronika.Hrozna, 16. 12. 2024 11:28
Poslední příspěvky
„Dobrý večer😀, já jsem dnes udělala bramborové knedlíky…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Hezky vecer, u nas bude minestrone polevka a Mexicke…“ hazel, před 9 hodinami
„Simona Skolakova: A já o 106 nepeču!“ houba, před 10 hodinami
27. 2. 2018 20:52
Jinak Ti dobře rozumím - na chatě jsme ještě nedávno neměli elektřinu, tak jsem vařila na sporáčku. I na pouhé ohřátí vody na kávu či čaj jsem musela zatápět. Po připojení elektřiny jsem vařila na el. vařiči, od loňska mám PB, tak to střídám.
27. 2. 2018 15:42
26. 2. 2018 23:15
K ostatním druhům vařičů - měla jsem plynový sporák (hořáky i troubu), elektrickou troubu, el. vařič, a nyní mám indukční vařič a na chatě mám kombinovaný sporák (el.trouba a hořáky na propan-butan). Sklokeramiku jsem neměla.
S indukcí jsem moc spokojená - je to podobné jako u plynu - rychle reaguje na přidání či snížení příkonu. Nádobí NENÍ potřeba nové, jen dno musí být magnetické, použít lze staré železňáky po babičce, smaltované nádobí, teď se už vyrábí i nádobí se sendvičovým dnem použitelné na indukci. NELZE použít hliníkové ani starší typ se sendvičovým dnem, ale prodává se kovová deska, která vlastně mění indukci na klasickou elektrickou plotýnku (nejprve se ohřeje deska, a od ní se teprve ohřívá hrnec) - a takovéto používání by byl naprostý nesmysl.
S novými troubami nemám zkušenost.
Chceš-li si o indukci popovídat, napiš mi SZ se svým telefonem nebo já Ti pošlu svoje tel.číslo.
26. 2. 2018 19:14
26. 2. 2018 17:44
26. 2. 2018 15:31
Předchozí 1 2