Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marokánky

Dneska jsem se opět po několika letech odhodlala udělat marokánky. Moc mi chutnají, ale neumím je. Dneska třikrát - z toho jeden recept zde z TR (ten letěl do koše, hmotu jsem asi místo provařování uvařila a všechno na kost ztvrdlo). Další se okamžitě po vložení do trouby začaly šíleně roztíkat. Má někdo recept na takové marokánky, které jsou spíše do výšky a hlavně, jak toho dosáhnout? Hmotu (šlehačka, cukr, mouka) jsem provářela asi 3 minuty, pak nechala zchládnout, dala ořechy a kandované ovoce. Šupla do trouby na 120. To se neděje nic, ani po 15 minutách. Pokud ale přidám na 150 během chvilky jsou to rozteklé placky :(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek