Okny může utéct až 40% tepla!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 12 minutami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: máš to moc krásný, hned bych si dala.😋 …“ MarcelaPa, před 12 minutami
„Jajajajaapaja: myslím si, že je to jen o dochucení, ale to…“ tara23, před 1 hodinou
„tara23: ten neumím, kdysi jsem ho zkoušela - nedopadl moc…“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
31. 5. 2018 06:15
31. 5. 2018 03:12
magdalenka: Píšeš o starých časech. Mně se tedy po křečovité (a mnohdy nevhodné) veselosti, planém tlachání o ničem, producírování a po pavlačových scénách určitě nestýská . Možná to vnímám jinak, ale zdá se mi, že je tu klidněji a vlídno .
30. 5. 2018 18:31
30. 5. 2018 17:38
30. 5. 2018 17:32
30. 5. 2018 17:26
Sama se snažím přidávat recepty neotřelé nebo správně popsaný klasický recept (netvrdím, že se mi to vždy povede). Zvláště, když zjistím, že tu ten recept ještě není, mám až dětinskou radost, že jsem první. V tom vidím jediný rozumný přínos podobných webů - přidat něco, co zde ještě není. Šedesáté sedmé variace téhož mě nudí, ale dokud je "politika" majitelů, jaká je, nic se s tím nedá dělat. Věci, které nemůžu změnit, neřeším.
30. 5. 2018 16:41
30. 5. 2018 16:34
30. 5. 2018 16:08
30. 5. 2018 15:52
30. 5. 2018 15:47
Mě už to prolítlo hlavou mnohokrát.
30. 5. 2018 15:28
30. 5. 2018 15:20
A priznám sa, často si musím prisadnúť prsty, aby som "nepalečkovala" smerom dolu, napr. keď vidím plesanie nad chronicky známym receptom, bomba a mňamka atď.
30. 5. 2018 14:50
Libi-li se mi recept, dam bod, mam- li jine zkusenosti, napisi a vysvetlim proc.
Uvarim-li, pridam pochvalum nebo vyhrady.
V kazden pripade, kdyz ctu v diskuzi vyrazy typu bomba!!! - nebo mnamka!!!, to uvarim zitra (coz se pak nestane), jsem znechucena placanim o nicem.
Magdalenka: Priznamvam se, ze obcas nejaky ten negativni palec obcas dam (viz argumenty vyse vyjmenovane).
Tobe nikdy, nemam duvod, opakovani receptu neni Tvoje parketa
30. 5. 2018 14:39
Proč na webech o jídle ( tedy o příjemné části života) kde je volná diskuse, dojde dřív nebo později k nejrůznějším "kolizním situacím" - to by si asi zasloužilo nějakou sociologickou studii
Já osobně si myslím, že možnost jakéhokoli "bodování", "prstíčkování" apod. je cesta do pekel. Místo konstruktivních příspěvků prstíčky nahoru či dolů, bodíčky....
Když se podíváte na "Hrnec v hlavě", " Nuselská kuchta uvádí", " V kuchyni vždy otevřeno"...tak tam je co? Pár dotazů, komentářů, a hlavně klid a skvělé recepty, protože to jsou "autorské" stránky.
Stránky typu TOPek jsou prostě na tom jinak...
Jsem na Labužníku od 2003, tam se teda neprstíčkuje a neboduje, ale taky prošel/prochází "krizí". Doba nepublikovatelných příspěvků tam byla taky, velmi osobních typu " kdo s kým mluví", pak změna majitele webu a pozvolný odchod do kopru....nicméně se tam objevili akční nováčci s hezkými recepty, pár pamětníků taky něco přidá. Návštěvnost nic moc, ta je na TOPkách jistě řádově vyšší, ale možná právě proto se tam skoro nevyskytují nové recepty, které si možná uvaříme tajně v nejvyšší nouzi doma a nebudeme se jimi rozhodně chlubit.....
Ale zas na Labu nejsou moderátorky, takže kdo co zvojtí v receptu tak to schytá od kohokoli, nebo taky ne....
Jak jsem psala na začátku - to je fakt na nějaký sociologický průzkum... ( a to do toho vůbec netahám anonymitu internetu) - téma " Jak vařit s internetem v klidu"
Předchozí 1 2 3 4 Další