Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 21 hodinami
24. 6. 2009 11:39
24. 6. 2009 11:30
24. 6. 2009 11:27
24. 6. 2009 11:24
Pánev je určena na všechny sporáky s výjimkou indukce. Povrch Keravis s oxidem titania je kovuvzdorný a nepřilnavý se zárukou 4 roky. Pánev je hluboká 4 cm.
* Elektrika: ANO
* Plyn: ANO
* Sklokeramika: ANO
* Indukce: NE
* Myčka: ANO
* Trouba: ANO
* Nepřilnavý povrch: ANO
* Kovuvzdorný povrch: ANO
* MVT: NE
* Mrazák: NE
To by mělo být ono, ne?
24. 6. 2009 11:22
24. 6. 2009 11:07
Kamarádka ji má a říkala, že se pánev vůbec neloupe, jediné, kde je vidět, že není nová, prý je to, že je trochu jakoby poškrkaná, počáraná....prý - asi jako nová umělohmotná mísa a tatéž, ale používaná.
24. 6. 2009 10:57
24. 6. 2009 09:06
24. 6. 2009 07:59
On "chce pořádný hrnec, aspoň jeden" (nevaří, max. si na pánvi osmahne čínu...) a shlédl se u naší kamarádky v hrnci, který stál 5 nebo dokoce 8 tis. Bez pokličky.
Mně se tolik peněz za to dát tedy nechce
Předchozí 1 2 3 4