Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 11 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 8 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 8 hodinami
23. 12. 2009 00:20
22. 12. 2009 20:51
22. 12. 2009 20:19
22. 12. 2009 20:16
22. 12. 2009 16:58
22. 12. 2009 16:28
22. 12. 2009 15:44
22. 12. 2009 09:35
2. 9. 2009 21:17
2. 9. 2009 21:08
2. 9. 2009 21:02
Já se na některé recepty těším, od někoho nemusím ani otevírat.
2. 9. 2009 21:00
2. 9. 2009 20:53
2. 9. 2009 20:52
2. 9. 2009 20:48
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další