Kouzlo křupavých a chuťově vyvážených amerických brambor se skrývá ve směsi koření a správné teplotě při pečení
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 7 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 9 hodinami
29. 1. 2010 07:37
28. 1. 2010 09:59
28. 1. 2010 09:53
Ne ne, tak zlý to se mnou opravdu není. Halinu jsem měla moc ráda, potom bylo období, kdy bylo nějak " přehalinováno " a už jsem jí měla dost, tedˇ mám dojem ,že se nějak ztratila, ale je vtipná, to se jí musí nechat
28. 1. 2010 09:47
"Přestala jsem běhat pro zdraví, když se mi stehna o sebe třela tak, že se mi zapalovaly kalhotky...."
28. 1. 2010 09:20
28. 1. 2010 09:15
28. 1. 2010 08:58
Friedrich Schiller
27. 1. 2010 11:39
27. 1. 2010 11:04
27. 1. 2010 10:51
27. 1. 2010 10:39
Konfucius
26. 1. 2010 10:11
Zdeňka Ortová
25. 1. 2010 12:28
25. 1. 2010 11:13
25. 1. 2010 10:58
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 … 55 Další