2024 - změna designu u receptů ???
Vaše připomínky bereme na vědomí, také proto jsou podobné recepty vráceny zpět hned za recept.
Stejně tak je opraveno řazení komentářů.
Nadi, já tvému protestu rozumím. Snad i proto, že i já už nejsem mladá generace a změny moc nemusím...(kecám vyloženě je nemám ráda!), Právě proto je fajn, že se o nás i náš web tak starají, veř mi
Všechny změny si VŽDY prošly "porodními bolestmi", než se vychytaly i poslední chybky. Ale vychytaly se, doladilo se to....a časem jsme prostě i my starší MUSELI uznat, že to byly změny ku prospěchu nás všech. - Nevím o jediné, která by byla na překážku. Vždyť se koukni, jak Topky vypadaly dříve Je to názorně vidět na slovenské verzi Topreceptů, která stále existuje a taktak přežívá
Jak píše Lukáš - jsou to změny pro nás uživatele, abychom to tu měli komfortnější, příjemnější. A udělat je, nachystat, dalo obrovské množství práce. Stačí se kouknout na jeho výčet novinek u receptů, které jsou (aspoň podle mne) teď mnohem vzdušnější a přehlednější.
I já bych ráda takto veřejně poděkovala Lukášovi za jeho starání se o web, klukům vývojářům za tvoření "tváře webu" a kolegyním moderátorkám za jejich mnohdy těžkou práci
Příklad: recept Čabraka,
Co znamená „ Články s tímto receptem“ - předpokládám, že v článku by se měl příslušný recept objevit, nebo alespoň odkaz na něj ???
1) článek „Bůček předem vařený a pečený“ - s uvedenou polévkou nemá nic společného, jen to, že se vaří a že používá vepřové maso, zde syrové, v polévce uzené, což je úplně jiná chuť masa i vývaru.
2) druhý článek „Babiččina kmínová polévka“ - má s polévkou Čabraka společné jen to, že se jedná o polévku.
rád bych se vyjádřil. Společně s vývojáři několik měsíců pracujeme na novinkách, které by měly nejnavštěvovanější receptový web v ČR posunout zase o něco dál.
Doplnili jsme několik funkcí
- hlasový přepis receptu
- rychlou navigační lištu na mobilu
- zakázání vypínání displeje na mobilu
- vytvoření nového typu komentáře - recenze
- zpřehlednění receptu
- a mnoho dalších..
Někdo z vás zde napsal, že všechny změny, které se kdy na webu udělaly vedly k horšímu. Za mě je to naprostá neúcta hlavně k práci moderátorek a dalších lidí, kteří web zvelebují, zpřehledňují a jejich hlavním cílem je, aby všechny recepty byly dobře dohledatelně a hlavně uvařitelné.
Nasadili jsme novou podobu receptu a vyslyšeli jsme prosby, takže aktuálně pracujeme na:
- doplnění smajlíků do komentářů
- hledáme viditelnější místo, kam umístíme autora receptu.
Chtěl bych poděkovat moderátorkám a členům komunity za trpělivost. Web je dělán pro všechny milovníky jídla, aby se tu cítili dobře a našly tu nejen inspiraci, ale také fajn lidi se stejným koníčkem.
Lukáš
Např:
Píšete „…. snaha vám tu udělat příjemnější prostředí a taky jít s dobou a modernizovat.“ se nějak míjí účinkem.
Nevím, možná by ale bylo vhodné a rozumné před zamýšleným zahájením změn zeptat se uživatelů na jejich návrhy, a teprve potom měnit.
K modernizaci - na některých webech jsem viděla možnost založit si tam vlastní kuchařku - tuto možnost bych docela uvítala.
Také bych uvítala, kdyby v profilu byla kolonka "bydliště" povinná - samozřejmě není tím myšlena celá adresa, ale přibližné určení - např. Mostecko, Jizerské hory, Brno, apod. Recepty někdy bývají krajové speciality, nebo alespoň mají krajové názvy, a je škoda, když nevíme, odkud jsou.
Pojem "Vaříte" nebo "Vaříme" pro mne znamená nový recept.
Určitě vhodnější a výstižnější byla rubrika "Právě uvařeno".
Píši právě proto, že vzhled stránek ještě není definitivní a snadněji se dá změnit.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 5 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 5 hodinami
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 5 hodinami
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejoblíbenější knedlíčky do polévky: Představujeme nejlepší recepty na knedlíčky játrové, sýrové, drožďové i krupicové
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Velký manuál sušení zeleniny: Jak sušit na vzduchu, jak v troubě a jak v sušiče. Plus recept na domácí vegetu!
Čabraka
zizala
Hodnocení receptu je 4,8 (9×)