Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak s domaci pekarnou?Pomoc

danaegg: neviem presne co myslis, ale nie je to na reklamaciu? ale po dvoch rokoch asi uz neskoro

chtěla bych poradit mám domácí pekárnu Moulinex na 1,5kg skoro dva roky , jsem nadmíru spokojena , až na jednu věc : ze spod nádoby na chleba jak jsou hnětací háky tak se mi odírájí ty vrtulky , ze začátku jsem myslela , že špatně zasouvám nádobu a tím se to dělá , toto jsem vyloučila . nemá někdo s tím zkušenosti co s tím ? :-?

Jo, tak já mám přesně to, co našla špagetka. Právě jsem se doprala se skenováním :-D:-D Ale aspoň to teď budu umět.

spagetko,dekuju papa.jste vsichni moc fajn:yes::yes:

Spagetko BRAVO. A JE TO OK !

Marti - klikni na: http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pe... - tam je český návod na tvou pekárnu, a ta TIJD mi příjdou, že to jsou ty 2 ultra rychlé...programy, protže jsou taky 2. Mrkni, jestli to je ono ;-)nějak to odvodíš - ty tlačítka

No tak jsem ani ve slovníku nic nenašla. Jenom tu váhu, jak píše špagetka. A jak se tak dívám, nevím, jestli ti bude ten můj návod k něčemu. Ty tam máš nějaká jiná tlačítka. Ale každopádně ti ho pošlu. Teď zkouším skenovat.

Martino,já používám jedině čerstvé droždí a pokud jse o vyklopení,tak se mi nikdy nestalo že by nešel chleba vyklopit :-!.Naučila jsem se po vykynutí hák vyjmout :yes: a je to OK.Hodně záleží na mouce,mně taky trvalo déle než jsem na to přišla a několikrát šel chleba do odpadků...Používám obyč.hladkou,chlebovou pšeničnou,chlebovou žitnou,celozrnnou atd.Zajdi do Kauflandu,tam mají všechny :-!:-!:-D Držím palce a přeji ti abys vytrvala :-*:-D

Holky mazu odcud,musim taky jeste neco udelat.Jsem tu uz od rana a prace doma stoji:-*Vecer sem zase nakouknu,zatim vam vsem moc dekuji papa:-):-):-)

Děkujem pěkně:-8
A už mažu pracovat, pokud bys ještě něco chtěla, písni mi vzkaz. Ale myslím, že holky ti pomůžou a za pár dní se budeš chlubit krásnýma fotečkama:yes::yes:

Héééééééééééézky,tak ja ho vyskousim a tomu tvemu preji vse nej k narozkam:-D:-D:-D

Nene, mluvím o jiném kvásku. Sušené droždí je v poho, i když - naučila jsem se péct z živého a už bych neměnila. O žitném kvásku si můžeš přečíst tady: http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3483

Není pro pečení nezbytný, ale chleby s ním chutnají úplně jinak. Můj kvásek má v těchto dnech 3.narozeniny (mám ho tři roky):-))

Tak to tam nemám. Ale počkej, já se podívám přímo do slovníku. Ten je dost podrobný

super cathleen,zkusim to vecer stim cibulovym chlebem a napisu jak sel vyklopit:-)

opravdu je na tech tlacitkach TIJD a KLEUR

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek