Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

zbylé brambory

Děkuji za inspiraci. Už jsem si tady prošla pár receptů a nějaké jsem našla. Takže vyzkouším. Jsem ráda, že jsem tyto stránky našla. Budu navštěvovat pravidelně.:yes:

On není zase až tak velký rozdíl mezi vařenými brambory ve vodě a ve slupce, akorát jsou mokřejší a je pravda, že když se zapracovávají do těsta, tak je potřeba přidat víc mouky a je to pak tvrdé. Ale dají se dobře použít např. na hemenex (opéct pokrájené na pánvi, zalít vejci, možno přidat uzeninu, sýr atd). Jestli si chceš opravdu pochutnat, zkus http://www.toprecepty.cz/recept/2036-smorn---bramb...

Bibinko děkuji. To nezní špatně. Určitě vyzkouším:-))

BÍLKOVÁI, uvařené brambory nastrouhej, přidej k nim 1 měkký tvaroh, 1 vajíčko, polohrubou mouku, aby vzniklo pevné těstíčko, osol, opepři, přidej petržel, nebo pažitku a upeč na oleji bramborové placky.(můžeš dát škvarky, nebo salám, nastrouhaný sýr.....).;-)
Je toho víc, co by šlo, tohle je momentální nápad a dobrou chuť!

Dobrý den, poradili by jste mi, co se zbylými bramborami /oloupanými a vařenými ve vodě/? Vařenými ve slupce bych věděla, ale oloupanými nevím. Děkuji za rady.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek