Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

No, u nás je dnes pečený bůček, špenát a bramborový knedlík:-p

svetlana nechala som sa inspirovat......a vecer veceruci som upiekla fasirku z kila masa....neskutocne dobra sa mi podarila. vyuzila som peldin napad s horcicouhttp://www.toprecepty.cz/recept/2530-sekana/

...tak já jsem včera pekla sekanou v srnčím hřbetu...na dnešek - prý...večer jí tam zbyla slabá půlka...tak nevím...

spagetka, prdelačka došla, to víš, když podělíme celou rodinu, jsme rádi, že nám vyšla na oběd.:-// Marti, řízky jsou takový univerzál, když už fakt nevím, co bych vařila a hlavně, nikoho tím, jak se říká neurazíš.:-) Zítra bude svíčková v sekané a zelňačka :-p

Jano, prosím o zaslání aspoň 4 porcí té prdelačky :-)) ata svíčková ...:-p:-p. Takhle se hubnout fakt nedá. Takže vyndám z mrazáku houby a vepřové a nějak s tím něco vyvedu.;-)

Jani, těma řízkama mi teda děláš chutě. U nás budou bolóňské těstoviny.

Tak, u nás dnes řízky a brambory s cibulkou a ještě prdelačka. Market nehlídám, sama bych někdy potřebovala hlídání, jak užírám jitrnice, bože, to zase bude odtučňovačka...:-//

Teda Jani, ty mně hlídáš.:-D U nás je dne svíčková.:-p:-* Dělala jsem ji včera v noci, tedy vlastně dnes brzo ráno. A když jsem si uvědomila, že je 1:00 hod, já čumím na nějakou kravinu v TV a jakože "ochutnávám" už 15 lžíci svíčkový, tak mi došlo, že mám jít spát. Takhle fakt nikdy nezhubnu;-(

Aháááá, Maris, nějak jsem to p:-))řehlídla!

Jani, musím se zastat Papriky, to jsem si myslela a napsala já:-D:-D:-D

No,, nemysli si, že jen ty vaříš,Papriko;-).U nás to byly jitrničky se zelím a prdelanka. Mňam!;-)

Nevaříš jen ty. No, i když ... Já mám vařeno ze včerejška. Ještě tam zbyl kousek http://www.toprecepty.cz/recept/359-kureci-rolada/, ale myslím, že na mně už nic nezbyde.:-D:-))

Tak jak koukám, dnes vařím, jen já :-O Zato moc dobré http://www.toprecepty.cz/recept/1686-mramorove-mas... s bramborovou kaší.:-p

Hella, to nevadí, já to našla a ten květák byl jak hrom, tak ná ještě kousek zbylo a zkusím to. Fakt se to nepodlívá? A nezačne se připalovat? Chtěla bych to udělat jako přílohu k drůbežímu masku. To by šlo, ne? :-p

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek