Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

tak to já jdu dneska experimentovat... mám vepřovou pečeni, asi ti nějak zapeču i s brambory ve slupce... nemáte nějaký nápad?

já dělám houbovou omáčku s těstovinami:-*.

Jé, tou sekanou myslím šišku místo jednotlivých karbanátků - My jsme totiž zvyklí to takhle rozlišovat.:-)

Mám mleté maso, tak vytvořím buď bylinkové karbanátky nebo sekanou - ta je jednodušší při upravě ;-)

Dnes bude segedínský guláš:-p

Dnes budou Bavorské vdolečky a gulášovka.:-D :-p

Jinak já zítra budu dělat pečenou dýni a zkusím i polévku z ní, v neděli smažený hermelín s americkými bramborami, to milujou moje děti. V Lidlu mají velké slevy ovoce a zeleniny, tak jsem nakupovala jako divá a v mezidobí budeme chroupat vitamíny :-D:yes:

Tak na to by mě asi moc neužil...já nemám výtvarný talent a nebavilo by mě se s tím půl hodiny pleskat a pak by to bylo na dvě kousnutí pryč:-O Škoda času:-D Ale hezky se na to kouká:yes:

Ty chlebíčky jsou okopírované z knížky Pohoštění s fantazií a vtipem, přeloženo z ruského originálu. Je tam 100 obrázků - postupu je vždy věnována celá stránka názorných ukázek. Něco jsem z toho dělala, už jsem tady o tom psala. Tady je např. základem patka chleba a do těch otvorů se zasouvá sálám, sýr, atd.

Papriko, chlebíčky jsou úžasné :yes::yes:

Nevím jestli to už neznáte, ale neodolala jsem. V příloze jsou nápady na neobyčejné chlebíčky. To je neuvěřitelné co se dá z chleba, salámu a sýra všechno vytvořit. ;-)

tejaja, dík za radu :yes:

Tejaja, určitě - rozcuchaný, zcuchaný, pocuchaný, .... - ono je toho víc, vyer si, co ti to připomíná ;-). Jak uvádíš tu etiketu o mražení ryb, tak to si zítra pozorně prohlédnu etikety, neuvědomuju si, že bych tam někdy viděla - na lodi :-O, asi fakt spíš na souši.:-)

Martuška, pri kúpe mrazených rýb si všímaj etiketu, kde boli ryby mrazené. Ak priamo na lodi, kúp, ak nie vyhni sa im. Filé sa väčšinou mrazí na pevnine, preto je viac nasiaknuté vodou.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek