Holka u plotny radí: Jak na křehké vanilkové rohlíčky s jemným krémem? Stačí jen listové těsto a obyčejný pudink
zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 59 minutami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes polévka čočková a kuří uzená stehna s bram…“ Simona Skolakova, před 59 minutami
„Hezký den u nás dnes vločková polívka a fazole a k nim…“ Severinka, před 1 hodinou
„Dobré ráno, začínam variť bigos, bude toho asi na dva-tri…“ magdalenka, před 2 hodinami
28. 2. 2019 12:18
8. 8. 2010 17:35
9. 3. 2010 08:58
9. 3. 2010 07:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 15:41
19. 1. 2010 15:04
19. 1. 2010 14:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 13:58
19. 1. 2010 13:51
18. 1. 2010 19:49
18. 1. 2010 19:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 19:36
18. 1. 2010 19:15