„Staročeský“ dezert povidloň je hitem i moderních cukráren. Jak jej dnes pečou na Šumavě?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Brusinky“ blooda, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 14 hodinami
29. 1. 2010 21:37
Koho jste myslel těmi zaregistrovynými pány? To by mne vážně zajímalo ...
29. 1. 2010 18:29
29. 1. 2010 15:58
29. 1. 2010 15:13
29. 1. 2010 14:58
Užij si to také,ale ty si čepici brát nemusíš.
29. 1. 2010 14:52
29. 1. 2010 14:50
neregistrovaným nezakážete.Ale podle mne to s tím nemá co dělat.Jsou zde registrace jen s přezdívkou,bez profilů, ale i registrovaní s vámi vždy nesouhlasí a mají výhrady.
Pro Janu Remkovou, není to pravda s tou kritikou receptů.I když je slušně podána,většinou se urazíte,začnete oponovat,urážet a voláte na pomoc oblíbené kolegyně a pak to necháte smazat.
Tím namyslím jen vás,ale všechny kdo se takto chová. Už i registrovaní pánové přebírají místní způsoby snad kromě Colomba.
To je vše co bych vám k vašim bojům řekl.
29. 1. 2010 14:17
29. 1. 2010 14:05
Spagetko - prohlídl jsem si pár tvých komentářů a opravdu pro
jistotu nejmenuješ, jen naznačuješ to je sice křivé ale pohodlne
29. 1. 2010 13:15
29. 1. 2010 13:08
29. 1. 2010 12:56
29. 1. 2010 12:49
29. 1. 2010 12:48
29. 1. 2010 12:32
1 2 3 Další