Holka u plotny radí: Jak udělat hovězí líčka na víně s dýňovými lívanečky
Poslední diskuze
„Brusinky“ blooda, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 17 hodinami
Poslední příspěvky
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 1 hodinou
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 11 hodinami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 14 hodinami
29. 1. 2010 12:31
JEN MUSÍM napsat - Jano R - ty recepty do časopisu tam posílají majitelé tohoto webu - ne, že si "kanální" tiskovina Blesk sám tyto recepty vybral.
Ty snad nedostáváš honorář za zveřejněné recepty v AHA? Tak tady pravděpodobně honorář dostává z Blesku majitel webu - nebo snad za prezentaci receptů v Blesku jste někdo něco dostal????
29. 1. 2010 12:22
29. 1. 2010 12:16
29. 1. 2010 12:12
29. 1. 2010 12:11
29. 1. 2010 12:11
29. 1. 2010 12:02
29. 1. 2010 11:59
Na diskusi: tak už nesmyslně nediskutuj a hoď nějaký recept...
Spuname je mi líto, myslela to férově a se zlou se potázala. Někdo chce cukrovat, srdíčkovat a šišlat a někdo chce seriózní recepty, ale jedny napadají druhé...
29. 1. 2010 11:50
29. 1. 2010 11:21
29. 1. 2010 11:14
29. 1. 2010 11:08
Špagetko - já nekejhám. Nedivte se těm někdy pobouřeným stanoviskům. Vy samy k tomu zavdáváte příčinu tím, že používáte tak nepřátelský tón. Já psala slušně o něčem, co mi přišlo neadekvátní a vy mě neslušně píšete, že kejhám. Proč? Proto, že mé jméno v kolonce autor nemáte na monitoru červeně ale černě s dovětkem "neregistrovaný/á"? Proto jsem Váš nepřítel???
29. 1. 2010 11:00
29. 1. 2010 10:59
29. 1. 2010 10:59
Svetlana
Předchozí 1 2 3 Další