Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Brusinky“ blooda, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 20 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás se dnes dojídá ještě vývar a uzené dnes s…“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 4 hodinami
4. 3. 2010 13:01
4. 3. 2010 12:57
4. 3. 2010 12:56
špagetko
4. 3. 2010 12:55
4. 3. 2010 12:54
4. 3. 2010 12:53
4. 3. 2010 12:53
4. 3. 2010 12:52
Bod 4.5 poslední odrážka a bod 4.6 první odrážka. To už je opravdu na zakázání přístupu.
4. 3. 2010 12:52
4. 3. 2010 12:48
4. 3. 2010 12:48
4. 3. 2010 12:47
Jenže jsem si přečetla i pár receptů bez fotky a zdá se mi, že i ty jsou odsud a že jen dáma čeká, aby mohla stáhnout fotku, aby to nebylo nápadný. Jeneže text se moc prokazovat nedá, fotka ale jo, takže jedině ji zablokovat přístup. S Chytrou ... mám taky své zkušenosti ....
4. 3. 2010 12:45
4. 3. 2010 12:45
4. 3. 2010 12:39
Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další