Výlet od středověku: Masové kuličky v mandlové omáčce voní vínem a kořením a chutnají fantasticky
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 8 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 4 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 5 hodinami
3. 5. 2010 11:31
1. 5. 2010 07:24
30. 4. 2010 21:54
30. 4. 2010 21:34
mixer.jpg
mrazene_kiwi.jpg
30. 4. 2010 20:34
30. 4. 2010 20:16
sdc10752_546173289.jpg
30. 4. 2010 20:04
30. 4. 2010 20:03
30. 4. 2010 19:24
30. 4. 2010 19:20
hlavni_foto.jpg
misa_1.jpg
misa_2.jpg
30. 4. 2010 16:42
Jani, k parnímu hrnci ti upřímně gratuluji. Je to perfektní věc pro vaření zdravého jídla. Cenu si zasloužíš. Máš můj obdiv, že dokážeš všechno zvládnout a ještě na Topky přidávat bezvadné recepty a fotky. Vážím si tě, že obětuješ svůj čas a dokážeš se s ostatními podělit o své zkušenosti. Jani, držím palečky.
Můj obdiv patří nejenom tobě, ale všem přispívatelům receptů.
30. 4. 2010 16:42
30. 4. 2010 16:37
30. 4. 2010 13:34
30. 4. 2010 13:29
1 2 3 … 5 Další