Smažený sýr nemusí být jen z eidamu. Základem fantastické chuti i konzistence je obsah tuku nad 35 %, kromě jedné výjimky
TESTÍK o potravinách od Tescomy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 7 hodinami
5. 2. 2012 13:01
5. 2. 2012 11:51
5. 2. 2012 11:33
5. 2. 2012 11:15
5. 2. 2012 09:23
http://zena.centrum.cz/zdravi/grafika/2012/02/03/t...
30. 4. 2010 10:57
30. 4. 2010 10:11
Je mi líto, že vám to nešlo otevřít - s tímto programem mám jen problémy, ale já se v tom nevyznám, tak nevím, co s tím mám dělat.
30. 4. 2010 10:03
test_tescoma-reseni.jpg
30. 4. 2010 10:02
test_tescoma-1.cast.jpg
test_tescoma_-_2.cast.jpg
test_tescoma-3.cast.jpg
30. 4. 2010 08:21
30. 4. 2010 08:17
1./ Který italský sýr se dává do dezertu Tiramisu?
a) mozzarella
b) mascarpone
c) ricotta
2./ Aby se těsto na povrchu moučníku krásně lesklo, potřeme ho před pečením....
a) žloutkem
b) máslem
c) bílkem
3./ Co přidáme do vody, aby nám vejce při vaření nepraskla?
a) sůl
b) cukr
c) kmín
4./ Co uděláme s cibulí, abychom při krájení neslzeli?
a) obalíme ji v mouce
b) opláchneme ji studenou vodou
c) namočíme do medu
5./ Jaká je optimální tloušťka syrového steaku?
a) 1 cm
b) 2,5 cm
c) 4 cm
6./ Ideální teplota syrového masa pro přípravu steaku je ....
a) 0oC
b) 7oC
c) pokojová teplota
7./ Do těsta se nejlépe hodí ....
a) vlašské a lískové ořechy
b) kešu ořechy
c) para ořechy
8./ Hlávkový salát vydrží v ledničce nejdéle, když ho ....
a) zabalíme vcelku do plastového sáčku
b) rozebereme na listy
c) před vložením do ledničky umyjeme
30. 4. 2010 08:16
30. 4. 2010 06:47
30. 4. 2010 06:13
30. 4. 2010 00:51
r_-_testik_o_potravinach.odp