Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

naklíčené brambory

Elizo, já doma ty brambory používám, klíčky" vykostím";-), brambory oloupu a uvařím-buď na kaši, nebo jen tak s máslem a jde to;-) u nás doma, možná, že někomu nepůjde pod nos:-((, ale také si každý z nás musí ten nosánek;-) přizpůsobit:-D:-D

Elizo:-)tak je prostě jen odklíčkuj a skladuj i nadále v temnu.Jen je musíš hlídat a případné další nové klíčky hned odlamovat;-).Myslím,že je dokážete brzy sníst i bez před přípravy,takže bych se nějakého extra rozjetí nebála;-).

Mirčo, já jich tady teď mám asi dvě kila, jak píšeš, sem tam klíček, tak přemýšlím, co s tím... Asi je oloupu, předsmažím a dám do mrazáku, než se rozjedou a klíčky prolezou košem...;-):-D
Díky :-K.

Elizo:-) ahojky:-K.U nás to děláme taky tak.Samozřejmě,že pokud jsou brambory naklíčené z celé hlízy,tak je vyhazuji,ale pokud je tam sem tam klíček,tak ho vykrojím do hloubky a dál používám jako klasické;-).

Chtěla jsem se zeptat, co děláte s naklíčenými bramborami? Já je odjakživa používám, klíčky vykrajuji - prostě se to tak u nás vždy dělalo, pamatuji si, že jsem se ptala babičky, jestli to není závadné... Nedělám chybu?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek