Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,73 g |
Tuky | 53,96 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,66 g |
Sacharidy | 58,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P15W
Moje poznámka
Zapékaný květák po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P15W
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 4 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 4 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 6 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapékaný květák,
květak dietně,
recepty z květáku,
květák recepty,
zapečená cuketa po francouzsku,
zapékaný květák se sýrem,
květák zapékaný,
zapikaný květák,
zapeceny kvetak dietne,
zapékaný květák recept,
kvetak v kuchyni,
zapečený květák po francouzsku,
zapekaný karfiol,
květák po francouzku,
recept na květák,
recepty zapekany květák,
francouzký květák,
francouzká jídla,
květák s lilkem,
francouzky netloustnou
Suroviny:
květák,
mléko,
sýr nastrouhaný,
vejce,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (19)