Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 480 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,78 g |
Tuky | 17,31 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 15,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková „smaženice“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkL6
Moje poznámka
Fazolková „smaženice“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkL6
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 6 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 8 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 2 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 3 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 5 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 5 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 5 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 6 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 6 hodinami
Tématické fráze:
smazenice,
fazolová smaženice,
smažené fazolové lusky,
smazene bilka s zelene lusky recepty,
fazolky energeticka hodnota,
smaženice z fazolových lusků,
recepty smaženice,
dietní fazolovy recept,
jsou vhodne zampiony na smaženice,
jak udrzet zeleny fazolky v polevce,
fazolove lusky s shitake,
fazolove lusky energeticka hodnota,
fazolový guláš s shitake,
dietní smaženice ze žampionů,
fazolové lusky vejce,
dietni smazenice,
žampiony smazenice,
dietni fazolovy guláš,
fazolový guláš v kj,
sušené bílky
Suroviny:
lusky fazolové mražené,
žampióny,
olej rostlinný,
vejce,
bílek,
bylinky,
kmín celý,
sůl
Komentáře (4)