Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
Tuky | 43,21 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 31,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Moje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 32 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
svíčkova z vepřoveho masa,
svíčková z vepřové plece,
svíčková z plecka,
svíčková z vepřového masa s halali,
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z vepřové kýty,
svičkova z vepřoveho masa a halali,
svíčková z plece,
svickova s plecka,
pomalý hrnec svíčková,
vepřové jako svíčková,
svíčková z pomalého hrnce,
vepřová svíčková recepty,
svíčková v ph,
vepřové srdce ala svíčková,
vepřové ala svíčková,
svíčková s vepřovým masem,
recepty z vepřové svíčkové,
veprove maso na svickovou,
svíčková s vepřového masa
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
ocet,
sůl,
šlehačka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (17)