Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 083 kJ / 5 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,83 g |
Tuky | 199,21 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 721,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková hnízda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v89m
Moje poznámka
Perníková hnízda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v89m
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
pernikove roladky,
perníková náplň do buchet,
perníková náplň,
pernikova vosí hnízda,
rolady pernikove,
vosį hnizda ze strouhaneho perniku,
pernikove vosí hnízda recept,
jak spojit perníkovou chaloupku,
jak dobře spojit perníkovou chaloupku,
medovnikova napln,
roládky perníkové,
kdy potřít perníčky vejcem,
adventní věnce 2015 perníkovy,
bochánky perník - plněné ořech. náplní,
adventní hnízda,
jak rozkrájet věnečky,
pernikova hnizda z kynuteho testa,
pernokova hnízda,
perníkové plněné obdelníčky,
hnízda z karamelu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
droždí,
máslo,
vejce,
mléko,
sůl,
ořechy,
vejce,
perník,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (7)