Svačina - tipy na rychlé i výživné jídlo
Svačina je často opomíjené a porůznu odsouvané jídlo. Přitom má v sobě potenciál, který je třeba využít – může nám dodat nejen rychlou energii, se kterou vydržíme do hlavního jídla, ale také vitaminy, minerály a dobrou náladu. Svačinu bychom proto neměli podceňovat a odbývat. A pokud to čas dovolí, měli bychom si s její přípravou vyhrát.
Svačina mezi snídaní a obědem může být bohatší na sacharidy, klidně i sladší. Osvěžení i slušnou dávku vitaminů může dodat ovoce a proto je dobrou volbou samotné, i coby součást nápaditého zákusku. Odpolední svačina by měla být lehčí a chudší na sacharidy. Stále však existuje spousta lahodných variant, které uspokojí chutě každého strávníka.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
Jak poznat kvalitní čokoládu? Sledujte složení, množství kakaa i původ kakaových bobů
Dokud peču, žiju, říká Iva Trhoňová, která je upoutána na vozík, přesto vydává kuchařky, fotí a vymýšlí nové recepty