Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna a fazole v bešamelce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 869 kJ /
1 642 kcal
Bílkoviny92,94 g
Tuky45,13 g
Vláknina136,90 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 151 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy147,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pripravime si svetlou jisku z masla a mouky a zalijeme mlekem. Za staleho michani privedeme k varu, ochutime korenim a vsypeme slite a okapane fazole s cizrnou. Krok 2: Vse prohrejeme a muzeme podavat. Nejlepe chutna s osmazenym volskym okem a parkem nebo klobaskou (pouzivam vegetarianske.

Zveřejněno 26. 6. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Omacka je dost husta a ma jen obalit lusteniny - nema byt tekuta.

Nejlepe chutna s osmazenym volskym okem a parkem nebo klobaskou (pouzivam vegetarianske ;)

Koreni je mozne pouzit jakekoliv, me se osvedcila kombinace uvedena v surovinach)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna a fazole v bešamelce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmqw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna a fazole v bešamelce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmqw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrna s párkem, cizrna recepty, fazole doba varu, cizrna fazole, fazole s cizrnou, cizrna doba varu, cizrna a fazole, cizrna s fazolemi, doba varu fazoli, bilé fazole a cizrna, cizrna s fazolí, cizrna, doba varu fazole, fazole a cizrna, recept fazole a cizrna, salát z fazole a cizrna, vegetariánské recepty cizrna, recepty z fazolí a cizrny, recept vegetarianské fazole, recepty z cizrny

Suroviny:
cizrna, fazole bílé, máslo, mouka hladká, mléko, koření

Přidat fotografie receptu