Suroviny
Porce: 14 bochánků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 462 kJ / 3 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,90 g |
| Tuky | 174,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 510 mg |
| Sodík | 129 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto, které naplníme jablky (posypeme skořicí a cukrem) nebo tvarohem (prý je dobrá rebarbora). Závin potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme tak na 160 stupňů asi 35 min.
Zveřejněno 3. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Moje poznámka
Zatočený závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v87g
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 59 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zavin z rebarbory,
jak zatočit závin,
jak zatocit strudl,
rebarbora závin,
zatočený štrůdl,
závin s nutelou,
zatočený koláč s nutelou,
závin rebarbora,
zatočený koláč,
zatočený jablečný koláč,
listove testo zatocene,
jablkový závin,
rebarbora-závin,
zatočené buchty,
rebarbora na závin,
tvarohové buchty zatocene,
jak zatočit jablečný štrůdl,
zatocenetvarohove buchty jinak,
tvarohové těsto na závin rebarbora,
jak zatocit jablecny zavin
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
máslo,
sůl,
mléko
Komentáře (7)