Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,55 g |
Tuky | 38,11 g |
Vláknina | 4,82 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Moje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 15 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 15 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 2 minutami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 1 hodinou
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 1 hodinou
Čočka na kyselo
Karel849 před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
martiline před 3 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Petra1943 před 3 hodinami
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 4 hodinami
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 4 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 13 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
veprova panenka na rozmarynu,
jehněčí panenka recept,
jehnečí panenka,
naložená panenka,
veprova panenka rozmaryn,
recepty panenka,
naložení vepřové panenky,
jak nalozit panenku,
naložení panenky,
veprova panenka s rozmarynem,
kunshistorik,
pečena panenka recept,
panenka recepty,
vepřova panenka přirodní recept,
nalozena veprova panenka,
vepřová panenka naložení,
jak vypadá rozmarýn,
panenka s rozmarýnem,
recept pečená panenka,
co uvařit z panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
hořčice dijonská
Komentáře (28)