Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 745 kJ / 2 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,40 g |
Tuky | 41,80 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 359,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-želatinový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2pr
Moje poznámka
Jahodovo-želatinový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l2pr
Nejnovější recepty
Velikonoční lívance
Přidáno před 7 minutami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 35 minutami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 15 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 16 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 minutami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 6 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 10 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 11 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 11 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 12 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 13 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 15 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 16 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 17 hodinami
Tématické fráze:
želatinový dort,
želatinové dorty,
želatinový dort s jahodami,
dort s jahodami a zelatinou,
jahodovo tvarohový dort se želatinou,
želatinové řezy,
želatinové jahodové řezy,
jak udělat želatinu,
želatinový koláč,
korpus na želatinový dort,
recept na želatinový dort,
želatina recept,
dortová želatina,
korpus na jahodový dort,
želatinový zákusek,
želatýnový dort,
ovocný želatinový dort,
jahodový dort,
korpus s jahodami a zelatinou,
korpus s zelatinou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
jahody,
marmeláda,
želatina
Komentáře (6)