Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 690 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s mladou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pklX
Moje poznámka
Žampiony s mladou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pklX
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 7 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat žampiony,
zampiony jako priloha,
žampiony na cibulce,
žampiony recepty,
jak spracovat žampijony,
priloha k žampionum,
žampiony priloha,
žampiony s jarní cibulkou,
víno k žampionum,
žampiony s cibulí na grilu,
zampiony s cibuli v alobalu na grilu,
jak zpracovat žampiony,
porad s cibulkou,
žampiony jak je zpracovat,
jak zpracovat krémové žampiony,
omáčky k žampionum,
zampiony s cibuli,
příloha žampiony,
žampiony s cibuli na gril,
žampiony recept
Suroviny:
žampióny,
cibulka,
máslo,
sůl,
koření,
pepř,
alobal
Komentáře (13)
Chtěla jsem se dnes pustit do tvého pečeného lilku, ale nemám čtečku na fotky, tak počkám, abych přidala obrázek.
A s tím pepřem souhlasím, na žampiony také nedávám nic moc koření a s máslem se snoubí dokonale