Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí biftek s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvQ2
Moje poznámka
Srnčí biftek s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvQ2
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Tématické fráze:
bifteky ze zveriny,
kančí bifteky,
srnčí minutky,
jelení biftek,
minutky ze zvěřiny,
srnčí minutka,
bifteky z divočáka,
kančí biftek,
biftek z divočáka,
biftek ze zvěřiny,
jelení bifteky,
biftek ze srnčího,
srnci biftecky,
biftek z jelena,
zvěřinové bifteky,
biftek z divočiny,
bifteky ze srnčího,
minutka ze srnčího,
srnčí kýta minutka,
jelení minutka
Suroviny:
kýta srnčí,
cibule,
olej,
koření na divočinu
Komentáře (9)