Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dezertík pro vaše děti

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sarah

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na perník, který jste si udělali předem, dejte tenkou vrstvu šlehačky, celé to posypte kokosem a na talířek dejte vanilkový lusk a je to hotové!!!!

Zveřejněno 22. 7. 2010

Poznámka autorky Sarah

Je trochu sladký, ale moc dobrý!!! :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dezertík pro vaše děti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngWp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dezertík pro vaše děti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngWp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Opravuji: Musím

Já to pochopila, ale tohle je server mého chlapa a kluků a ti to nechápou. musím jim to přádně vysvětlit:-))

Eva (neregistrovaný/á) - tys Evo nepochopila, že ten se k tomu ukusuje místo pendreku????:-8:-D:-D:-D:-D:-D

A není škoda toho vanilkového lusku? jenom ho někam plácnout na ozdobu?

Máš recht Isahu, škoda se rozčilovat, spíš plně ignorovat ;-). Tohle jsou skvělý stránky, zbožňuju je, akorát se nemůžu zaregistrovat: v práci mě to nepustí na soukromý mail, na který něco chodí po registraci a doma PC nevedu, tak se alespoň účastním takhle...;-), jste všechny skvělý a "donutily" jste mě víc kámošit se sporákem :-D. Jen tak dál :yes:

Jo, tak to mění situaci, o jejím řádění jsem neměla tucha...
Mno - asi zamindrákovaná hospodyňka k pohledání... :-p

Klárko, klíííííd, nenech se vytočit :-D, ona řádila i na pokecu - tam ta historie je, taky jsem od ní dostala :-D:-D
ptala se, jak vymazat recept, radila jsem ji, ať písne klukům adminům...veškeré komentáře za chvíli zmizely, ale ona přepsala i tu šlehačkovou bláznivost na ještě větší...:-D
a cizinka to nebude, spíš splašený hormon :-D

Cizinka necizinka, nadávat do hnusných mrch umí skvěle. Škoda, že to \"někdo\" smazal, tu ranní diskuzi, když ji tam krotily i ostatní zaregistrovaní uživatelé... je to tady fakt fičák, ale co, jedna \"Isabella\" mě nerozhodí a rozhodně nezanevřu na tyhle super stránky, kde se prezentují vynikající kuchařky;-)

izabelo - a fotka by nebyla? Myslím toho moučníku. :-D

koukala jsem na to a podle jména jsem si myslela, jestli není cizinka. Ale recept - nerecept a k tomu těch chyb...
Jestli to není nějaká provokace a slečinka se dobře baví, jak přiběhne hejno slepic /pardon/ a bude ji peskovat... :-p

Mě to taky hlava nebere, co to je za slečnu...:-S. Obzvlášť po tom, jak se do mě navážela ráno...:-(.Na druhou stranu mě napadá, jestli si ta Isabella nedělá jenom srandičky... jestli jo, tak teda dost blbý srandičky..:-(

Isabello,tak to teda nevím co šílíš,recept změníš za jiný:-Snechápu proč:-Oa nehledě na to tak mám pochybnosti že máš vychozenou základní školu,sorry ale je to můj názor:-K

boze muj no tomu bych snad nerikala ani recept....to je vtip ne.. pravopis sileny:-p

Woods,ty jsi přepsala recept,dala jsi úplně zase jiný:-O:-O:-O

jo jo psala jsem t rychle!!!:-O:-O

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
vaření.cz-vaše recepty online, recepty co zvládnou i děti, recepty pro děti do 12 let, vaření.cz-vaše recepty onlinetěstoviny, děti za sporákem recepty, kucharka pro male deti, dezertík, recepty pro děti, lehké recepty co zvládnou i děti, recepty pro male deti, slečinky recept, vaření.cz-vaše recepty online těstoviny, mascarpone pro deti, sladky dezertík, moučnik ze šlhačky, creme di balsamico bianco recepty, jak se dělají děti, recept na slečinky, www vase recepty, kucharka online recepty pro male deti

Suroviny:
perník, kokos strouhaný, šlehačka, lusk vanilkový

Přidat fotografie receptu