Panna cotta s malinovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný smetanový dezert, který se sladce rozplývá na jazyku s vrstvou červených malin. Ochutnejte trochu Itálie ve své kuchyni a potěšte své blízké jednoduchým dezertem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lahodný smetanový dezert, který se sladce rozplývá na jazyku s vrstvou červených malin. Ochutnejte trochu Itálie ve své kuchyni a potěšte své blízké jednoduchým dezertem…
Dezert nebo hlavní chod? Buchtičky s vanilkovým krémem prostě milujeme. Klasické české jídlo, které ani školní jídelna nedokázala dětem znechutit. Připravte si je doma…
Tartaletka je košíček z lineckého těsta plněný krémem a zdobený ovocem nebo sněhem z bílků. Slovo tartelette je zdrobnělinou francouzského slova tarte, což je česky…
Dezert, který většině připomene dětství - to je kremeš, který je spojený se zeměmi bývalého Rakousko-Uherska, skládající se z výborného žloutkového krému a domácí…
Chcete rodině upéct něco dobrého k víkendové snídani, ale zapomněli jste koupit vajíčka? Nic se neděje, s naším receptem je nebudete potřebovat. Kefírová buchta bez…
Rychlejší varianta oblíbených Míša řezů, pro změnu ve formě pohárů. Tvarohový krém na vrstvě podrcených kakaových sušenek je politý tenkou vrstvou čokolády. Krásně voní…
O tomto moučníku se vám budou zdát ty nejsladší sny. Příprava se může zdát složitá, ale není, přesvědčte se o tom sami. Obrácený jablečný koláč je doplněný jemným…
Vděčná rychlovka, kterou můžete jíst teplou i studenou nebo si ji vzít v krabičce do práce, to je rýžový nákyp. Možná nevypadá na první pohled jako favorit, ale jakmile…
Panna cotta je výborný a oblíbený smetanový nepečený dezert. Smetanu s vanilkou a cukrem stačí přivést k varu a poté do ní rozmíchat želatinu. Malinová omáčka s červeným…
Tento výborný tradiční italský dezert připravíme jen z několika surovin. Smetanu, vanilkový lusk a cukr krátce povaříme a poté necháme chladit. Dezert podáváme s…
Jemný a smetanový vaječný koňak je provoněný vanilkovým luskem. Příprava vaječného koňaku není dlouhá ani náročná, skvěle ho využijete při rodinných oslavách nebo na…
Předehřejte troubu na 180 °C. Máslo na těsto rozpusťte v rendlíčku nebo mikrovlnné troubě a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Koláčovou formu vymažte kouskem…
Bílky vyšleháme s krupicovým cukrem na pevný sníh. Žloutky vyšleháme s vanilkovým cukrem do pěny. Pak obě hmoty spojíme, vmícháme mouku s kypřícím práškem a nakonec…
Drobenkové koláče jsou velmi oblíbené zejména kvůli své jednoduché a rychlé přípravě. Nejčastěji se plní tvarohem nebo ovocem. Co takhle spojit tvaroh, ovoce a mák?…
Troubu předehřejeme na 160°C, koláčovou formu o průměru 22 cm vyložíme pečícím papírem, nebo vymažeme máslem a vysypeme moukou. V míse smícháme cukr, mouku, kakao a…
Žloutkové věnečky jsou fenoménem nejen české cukrařiny. Slavný cukrář Josef Maršálek se podělil o svůj recept na věnečky plněné francouzským crème pâtissière a s…
První si připravte krém. Mléko s máslem a vydlabanou vanilkou zahřejte na 80 ˚C. Žloutky prošlehejte s cukrem a škrobem. Do žloutků vlejte horké mléko a prošlehejte…
Během horkých letních dnů přijde vhod osvěžující chutná zmrzlina. Připravit domácí zmrzlinu není nic těžkého - vyzkoušejte například smetanovou zmrzlinu, nebo zvolte…
Vanilková zmrzlina je velmi oblíbená. Osvěžující, smetanový krém nádherně vonící po vanilce totiž zpříjemní každý horký den, ať už samostatně v kornoutu, nebo v poháru.…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Schwarzwaldský dort pochází z Německa a tvoří ho nadýchané piškotové pláty ochucené vanilkou, mandlemi a čokoládou, polité višňovou šťávou a proložené višněmi a…
Když se bytem line vůně vanilky, cukru a rumu, může to znamenat jedno. Pečou se žloutkové věnečky. Odpalované těsto opatrně upečeme v troubě, hlavně ji neotvíráme. A po…
Rebarboru očistíme a spolu s jahodami nakrájíme na menší kousky. Smícháme s cukrem a pudinkem.Troubu předehřejeme na 190 stupňů.Ingredience na korpus smícháme rukou do…
Jogurtová bublanina s borůvkami je osvěžující a lahodná pochoutka, která je navíc bez mouky. S jemnou texturou a bohatou chutí borůvek je tato bublanina ideální volbou…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Pečení na neděli: Makové kytičky s lahodným rybízovým krémem ozdobí sváteční stůl!
Plněná kuřecí prsa: Špenát, šunka, niva či omeletka zajistí masu šťavnatost a na talíři se budou krásně vyjímat
Slzy dojetí, rychlé tempo a přesolené jídlo aneb Italský souboj českých restaurací pod dohledem Zdeňka Pohlreicha